Sardine Puff
NOTE : All
images are the property of Ady Greatsword Empire Kitchen Recipes and any
reproduction is strictly prohibited. Let me make this clear: PLEASE DON"T
STEAL MY PICTURES or IDEAS( Presentation), it's not cool aND it's illegal
Bahan2:
500g tepung
gamdum
50g marjerin
pastry
250ml air
15g garam
+/- 400g
margerin pastry
cara2..
Gaul 50g
margerin pastry dgn tepung
Campur air
sedikit demi sedikit dan uli hingga menjadi doh
Rehat kan doh
20min
Canai doh
tadi setebal 1cm dan letakkan margerin pastry di atas doh yg dicanai.
Lipat doh dan
canai semula
Simpan dalam
peti sejuk1 jam
Keluarkan
didalam peti sejuk dan ulang canai 2-3 kali
Simpan di
dalam peti sejuk 4 jam sebelum digunakan
Canai semula
setebal ½ cm dan potong/ mengikut kesukaan.
Filling :
sardine (mengikut kesukaan anda)
No comments:
Post a Comment